субота, 23 жовтня 2021 05:15

Болдвін не знав про бойовий патрон у пістолеті

Болдвін не знав про бойовий патрон у пістолеті
Алек Болдвін випадково застрелив із гвинтівки операторку. Фото: The Hollywood Reporter

Американський актор Алек Болдвін, який випадково застрелив операторку з України Галину Гатчінс, не знав, що в зброї є бойовий патрон.

Болдвін отримав заряджену зброю від помічника режисера. Той також не знав, що пістолет з реквізиту був заряджений бойовим патроном. Він запевняв у його безпечності за кілька хвилин до трагедії. Про це вказується у протоколі суду, повідомляє The Associated Press.

Режисер Джоел Соуза, який отримав поранення ключиці й вже виписався з лікарні, в момент інциденту стояв позаду Гатчінс.

Правоохоронці вилучили в якості доказу закривавлений костюм Болдвіна, зброю, з якої був здійснений постріл, а також інші гвинтівки і боєприпаси, використовувані під час знімань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За мить після трагедії: з'явилися фото Болдвіна з місця події

Жодних звинувачень не пред'явлено. Болдвіну дозволили подорожувати. "Він вільна людина", - сказав представник шерифа Хуана Ріоса,

Розслідування триває.

Американський кіноактор 63-річний Алек Болдвін випадково застрелив із гвинтівки операторку й поранив режисера на знімальному майданчику вестерна "Іржа" в Нью-Мехіко. Загиблою виявилася Галина Гатчинс. Вона народилася в Україні й виросла на радянській військовій базі за Полярним колом. Вивчала журналістику в Києві й кінематограф у Лос-Анджелесі. 2019 року журнал American Cinematographer назвав її "новою зіркою".

Зараз ви читаєте новину «Болдвін не знав про бойовий патрон у пістолеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі