понеділок, 22 жовтня 2018 07:42

Битва за життя не врятувала: "Танці з зірками" залишила ще одна пара

Битва за життя не врятувала: "Танці з зірками" залишила ще одна пара
Руслан Сенічкін залишив проект "Танці з зірками 2018". Фото - 1plus1.ua

Після дев'ятого прямого ефіру проект "Танці з зірками 2018 " залишила пара телеведучого Руслана Сенічкіна та Яни Цибульської.

Вони танцювали пасадобль в образі тигриці і дресирувальника. Отримали досить позитивні відгуки. Катерина Кухар сказала, що Сенічкін та Цибульська роблять успіхи. Танцюристи отримали 23 бали.

Після підрахунку глядацьких голосів пара Сенічкіна –Цибульської вшосте потрапила до зони ризику. Компанію їм склали боксер Денис Берінчик та його партнерка Катерина Белявська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін розповів, коли одружиться

Обі пари танцювали ще раз свої танці у битві за життя. Їхні долі уже вирішували судді проекту і вони одноголосно підтримали пару Берінчик-Белявська.

Наступного ефіру на паркет вийдуть ведуча Леся Никитюк, шоумен Ігор Ласточкін, актор Павло Вишняков, бізнесмен Іраклі Макацарія, співачка Мішель Андраде та боксер Денис Берінчик.

Ведучий Руслан Сенічкін протягом проекту втратив 17 кілограмів, хоча, запевняє, в їжі себе не обмежує.Паралельно з танцями займався у спортзалі, щоб робити підтримки. Причиною зайвої ваги у минулому, за словами зірки, був неправильний режим харчування.

Зараз ви читаєте новину «Битва за життя не врятувала: "Танці з зірками" залишила ще одна пара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі