пʼятниця, 17 вересня 2021 12:06

Біллі Айліш змусила люксовий бренд повністю змінити концепцію
5

Американська співачка 19-річна Біллі Айліш для балу Інституту костюма Met Gala 2021 обрала сукню від люксового бренду Oscar de la Renta та приголомшила ним усіх на червоній доріжці.

Спочатку зірка не планувала вихід у світ у сукні від цього бренду, передає видання Dazed.

Айліш поставила умову вибору образу від Oscar de la Renta. Бренд мав повністю відмовитися від натурального хутра не тільки на показах, але й у всіх колекціях.

Креативний директор Алекс Болен тривалий час був проти. Але Айліш його переконала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш і Брітні Спірс потрапили до списку 100 найвпливовіших людей світу

"Дякую Oscar de la Renta за цю прекрасну сукню та можливість реалізувати ідеї та бачення. Для мене було честю носити це вбрання, знаючи, що відтепер бренд повністю відмовився від натурального хутра. Мене почула команда і внесла зміни в концепцію. Це вплине не тільки на тварин, а й на планету й довкілля. Я закликаю всіх дизайнерів зробити те ж саме", - прокоментувала ситуацію Біллі в Instagram.

Біллі Айліш змінила концепцію бренда Oscar de la Renta.
Фото: Reuters
Сукню від цього бренду вона вдягнула на бал Інституту костюма Met Gala 2021.
Біллі попросила креативного директора бренду відмовитися від натурального хутра у всіх колекціях. Він погодився.
Біллі Айліш змінила концепцію бренда Oscar de la Renta.
Біллі Айліш змінила концепцію бренда Oscar de la Renta.

13 вересня в нью-йоркському Метрополітен-музеї відбувся бал Інституту костюма Met Gala 2021. Цього року Met Gala присвятили американській моді. Пандемія коронавірусу змінила фешн-індустрію, розповів куратор заходу Ендрю Болтон. Саме тому організатори вирішили приділити увагу локальній американській моді, яка переживає відродження. Тема балу мала назву In America: A Lexicon of Fashion - "В Америці: лексикон моди". За основу взяли образи моди ХХ і ХХІ ст.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш змусила люксовий бренд повністю змінити концепцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі