середа, 05 лютого 2020 17:57

Біллі Айліш відверто розповіла про кроки до самогубства

Американська співачка Біллі Айліш зізналася, що ще декілька років тому на тлі депресії її переслідували суїцидальні думки.

Автор: vogue
  Біллі Айлиш відверто розповіла про суїцидальні думки
Біллі Айлиш відверто розповіла про суїцидальні думки

2018-й видався для неї непростим - важкий підлітковий вік, романтичні відносини, токсичне оточення і травма, отримана на танцях, збіглися в один період, розповіла співачка в інтерв'ю журналу Vogue.

Крім того, майбутня зірка страждала від комплексів щодо зовнішності.

"Я просто ненавиділа своє тіло. Я б зробила все, щоб бути іншою. Я дійсно хотіла бути моделлю, дуже сильно, але я була пухкенька і низька", - відверто розповіла виконавиця.

У Біллі розвинулася депресія, через яку вона почала практикувати нанесення самоушкоджень. Крім того, її переслідували думки про самогубство.

Лише до влітку 201-го Айлиш відчула себе краще.

"Коли мене запитують, що сказати людям, які шукають порад щодо психічного здоров'я, можу запропонувати тільки терпіння. Я була терплячою. Я не зробила цей останній крок. Я чекала. Речі зникають", - сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червона доріжка "Ґреммі-2020": чим дивували зірки цього разу

18 грудня 2019 року американській співачці Біллі Айліш виповнилося 18 років. Народилася зірка 2001-го в Лос-Анджелесі. Популярність прийшла до артистки в 2016 році, а вже 2019-го дебютний альбом Біллі очолив американський і британський хіт-паради.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш відверто розповіла про кроки до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі