понеділок, 28 жовтня 2019 14:12

"Білий хлопець, який створює чорношкіру музику" - український співак Sysuev показав новий кліп

  Sysuev - переможець проекту «Розкрутка» на телеканалі Music Box UA. Фото: прес-служба
Sysuev - переможець проекту «Розкрутка» на телеканалі Music Box UA. Фото: прес-служба

Український Hip-Hop/R&B артист Sysuev презентував відеороботу на трек "Good Life". Реліз поєднує жанри хіп-хоп, джі-фанк і вест-коуст музики, що були популярними у середині 1990-х.

Місяць тому Sysuev попросив своїх друзів з різних країн зняти короткі відео, щоб вони продемонстрували, як саме вони відчувають трек "Good Life", що він для них означає. Зібравши ці відео разом, командою артиста було змонтовано fun video.

Трек "Good Life" є головною композицією однойменного альбому, який було презентовано влітку цьогоріч. Sysuev досить довго співпрацював з американськими лейблами, випускав окремі сингли і альбоми, проте новий реліз "Good Life" вирішив запустити на власному інді-лейблі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голі сідниці та хобот замість носа: Каменських випустила епатажний кліп на пісню Elefante

"Ера великих музичних корпорацій, мейджорів, лейблів вже у минулому. Вони тільки шкодять артистам. Я вже готовий написати велику за обсягом книгу на цю тему. Альбом "Good Life" особливий. Коли його писав, не шукав компромісів, мейнстрим, швидкий хайп, просто робив усе так, як відчував, як давно хотів. Blue-eyed Soul артист, білий хлопець, який створює чорношкіру музику. Альбом можна включити через багато років, і він буде звучати так само яскраво", - коментує Sysuev.

Видання Myriadmuzik описує альбом "Good Life", як мастхев для поціновувачів фанк, соул, R&B музики і фанів гарної музики в цілому. Ресурс HipHopXclusives зазначає, що всі пісні альбому яскраві, цікаві і водночас легкі, на них варто звернути увагу радіостанціям. Реп-блогер Firerapper також позитивно рецензує альбом, відзначивши істотний прогрес як артиста Sysuev, так і сучасної української музики в цілому.

Sysuev - переможець проекту "Розкрутка" на телеканалі Music Box UA й шоукейсу Kyiv Music Days. Створює музику у жанрах Hip-Hop, R&B та Electronica. Він став одним з перших українських артистів, якому вдалося підписати контракт з американським лейблом One Percent і випустити там свій дебютний альбом "MmrZ". У червні 2019-го був опублікований його новий альбом "Good Life", який був схвально сприйнятий іноземною пресою.

Зараз ви читаєте новину «"Білий хлопець, який створює чорношкіру музику" - український співак Sysuev показав новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі