четвер, 21 жовтня 2010 12:58

Бельгійська модель сфотографувалася без руки (ФОТО)

 

Дівчина-інвалід з Бельгії Таня Ківіц знявшись напівоголеною для рекламних плакатів,привернула увагу до проблем недієздатних людей.

На рекламному плакаті Таня з'явилася в ліфчику. Суть проекту відбиває слоган: "Дивися мені прямо в очі. Я сказала в очі!" У дівчини немає однієї руки, але при цьому вона створює образ моделі, яка щойно зійшла з подіуму. Проект вже назвали надзвичайно успішним.

Як повідомляє газета Global Post Таня Ківіц після участі в цій зйомці стала справжньою зіркою. Журналісти вишикувалися в чергу, щоб взяти інтерв'ю у сміливою дівчини.

"Мою сторінку в Facebook просто штурмували відвідувачі. Реакція була шаленою. Приємно, що люди писали тільки позитивні відгуки", - розповіла модель.

На фото в Facebook Таня тримає на руках дівчинку і виглядає не менш впевнено і життєрадісно, ніж на плакаті.

Нагадаємо, бразильська модель Шейла Херші постраждала при операції по збільшенню грудей. При проведенні процедури Шейла підхопила стафілококову інфекцію.

Dailymail

Зараз ви читаєте новину «Бельгійська модель сфотографувалася без руки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі