Ексклюзиви
понеділок, 10 листопада 2008 09:53

Бейонс порадувала гостей WMA своїми грудьми (ФОТО)
5

У Монако підведені підсумки щорічної Всесвітньої музичної премії World Music Awards (WMA). Цього разу вона була 20 за рахунком.

На урочистій церемонії були названі імена переможців.

Нагороду за альбом, що найбільше продавався в 2008 році, отримав британський рок - гурт Coldplay. Їхній четвертий альбом "Viva La Vida Or Death And All His Friends" визнаний лідером продажів в США, Великій Британії, Японії, Німеччині, Франції та інших країнах.

Також Coldplay стали переможцями в рок - номінації. Проте, виступати на церемонії не змогли.

У номінації найуспішніша поп - виконавиця перемогу отримала британка Леона Люіс. Також вона удостоєна головного призу за найуспішніший новий проект.

Найуспішнішим поп - виконавцем названий американець Кід Рок. Він же визнаний кращим в чоловічій номінації "поп/рок".

Перемогу в жіночій номінації "поп/рок" взяла Емі Уайнхаус.

У номінації R&B виграла Аліша Кіс.

З російських виконавців найпопулярнішим і затребуваним визнаний Філіп Кіркоров. Ця престижна нагорода для співака стала п"ятою за рахунком.

TheBeatles отримала діамантову нагороду за пластинку, що найбільше продавалася по всьому світу. Кількість проданих альбомів перевищує 1 мільярд. Від імені легендарної британської групи нагороду отримав Рінго Стар.

Найкращою інтернаціональною виконавицею була названа Бейонс. Співачка подякувала за нагороду своєму батькові Метью, сестрі, мамі та гурту "Дестініс Чайлд".

Після цього Бейонс виступила зі своїми останніми піснями "If I Were а Boy" і "Single Ladies". Співачка порадувала своїх прихильників екстравагантним шоу. Бейонс була одягнена в сексуальні шкіряні штані. Але завдяки глибокому вирізу, увага гостей церемонії була прикута не до пісні, а до пишних форм співачки.

Зараз ви читаєте новину «Бейонс порадувала гостей WMA своїми грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути