вівторок, 14 жовтня 2008 14:31

Батьки Вікторії Бекхем знайшли вкрадені у неї речі на ebay

У Британії арештована сімейна пара, яка працювала в маєтку Девіда і Вікторії Бекхемів.

Розслідування, в результаті якого були арештовані працівники, було ініційоване батьками Вікторії Бекхем, Тоні і Джекі Адамсами. Вони розповіли, що побачили ряд речей, що належать їх дочці і зятеві, виставленими на продаж на сайті інтернет-аукціону ebay.

Наголошується, що мова йшла про предмети одягу і сувеніри, які Бекхеми привозили із закордонних поїздок для прикраси свого особняка. Вартість викраденого оцінюється в тисячі фунтів стерлінгів.

Стривожившись, Адамси відправилися в маєток і виявили, що там дійсно пропали деякі предмети. Після цього вони звернулися в поліцію. Поліцейські зв"язалися з адміністрацією аукціону, щоб отримати інформацію про осіб, що виставили на продаж речі Бекхемів. Незабаром після цього і були затримані люди, які стежили за маєтком. Зараз вони відпущені під заставу.

Самі підозрювані заперечують свою провину і називають справу проти них "сфабрикованою".

Девід і Вікторія Бекхем разом з трьома дітьми в даний час живуть в США, оскільки батько сімейства грає в американському футбольному клубі "Лос-Анджелес Гелакси", повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Вікторії Бекхем знайшли вкрадені у неї речі на ebay». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі