середа, 23 липня 2008 16:24

Батьки Емі Уайнхаус зробили воскову копію дочки (ФОТО)

Батьки британської співачки Емі Уайнхаус відкрили в лондонському музеї воскових фігур мадам Тюссо статую своєї скандально знаменитої 24-річної дочки. Як повідомляє ВВС News, копію Емі нарядили в ту ж міні-сукню і сережки, що були на ній на церемонії нагородження музичними преміями Brit awards. За відомостями The Daily Mail, над восковою статуєю працювали 20 людей, робота зайняла у них 4,5 місяця.

Мітч Уайнхаус, батько співачки, сказав, що воскова статуя "абсолютно" схожа на справжню Емі, хіба що вона "вже не така худа". Мітч додав, що його дочка проходить курс лікування від наркозалежності. Крім того, він заявив, що Емі найближчим часом приступить до роботи над третьою пластинкою, і що частина пісень для неї вже готова.

За декілька днів до відкриття скульптури співачку процитувало видання New! Magazine: "Я думала, що воскові статуї роблять з мертвих або майже мертвих".

Останніми місяцями ім"я Уайнхаус майже не сходило зі шпальт ЗМІ, що пишуть про зірок: спочатку газети писали про те, що співачку екстрено доставили в лікарню, де у неї знайшли емфізему, а 22 липня стало відомо, що Блейка Філдер-Сівіла, чоловіка Емі, засудили до 27 місяців тюремного ув"язнення, повідомляє Lenta.ru.

Фото Reuters, The Sun

Зараз ви читаєте новину «Батьки Емі Уайнхаус зробили воскову копію дочки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі