четвер, 17 вересня 2020 15:38

Басту виключили з українського чорного списку

Басту виключили з українського чорного списку
Лист від СБУ щодо зняття з Вакуленка заборони в'їзду на територію країни та виключення з переліку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці, надійшов до МКІП 31 серпня 2020 року. Фото: Privet-Rostov

Громадянина РФ Василя Вакуленка, відомого як репер Баста, виключено з переліку осіб, що становлять загрозу нацбезпеці України.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства культури та інформаційної політики.

"Вакуленка було виключено з переліку. Процедура здійснюється автоматично, адже, згідно з чинним законодавством, повноваженнями вирішувати "включати" чи "не включати" до списків МКІП не наділено. МКІП здійснює дії щодо внесення змін до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, на підставі звернень РНБО, СБУ, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", - йдеться в повідомленні.

Лист від СБУ щодо зняття з Вакуленка заборони в'їзду на територію України та виключення з переліку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці, надійшов до Міністерства культури та інформаційної політики 31 серпня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музиканти "Кіно", які топталися в окупованому Криму, їдуть у Київ

З вересня 2017 року російський репер Баста був оголошений в Україні персоною нон ґрата - СБУ заборонила йому в'їзд терміном на три роки. Виконавець після анексії Криму виступав з концертами на півострові.

Зараз ви читаєте новину «Басту виключили з українського чорного списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі