Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2010 09:57

Басков подарував Повалій спідню білизну за 1,5 тисячі євро

Басков подарував Повалій спідню білизну за 1,5 тисячі євро

Микола Басков зробив розкішний подарунок своїй улюбленій подрузі Таїсії Повалій. Співак подарував жінці спідню білизну вартістю більше 1,5 тисяч євро.

Знаючи, що українська співачка Таїсія Повалій приїде до Росії, Микола влаштував рейд по магазинах.

"Наші стосунки з Таїсією перевірені часом - ми разом вже п"ять років. Тому мені хотілося подарувати їй щось дуже витончене і дороге. Я відразу вирішив, що це буде білизна, - розповів він. - Але довго не міг вирішити, якого кольору. Мені намагалися щось порадити продавці, але я сподіваюся тільки на свій смак і відчуття".

Микола придбав колезі шикарні речі - ексклюзивні ажурний пеньюар і сорочку вартістю більше 1,5 тисяч євро.

"Я дико хвилювався! - зізнався Микола. - Так боявся, що їй не підійде!"

Але хвилювання Баскова були марними. Коли Повалій відкрила червону коробку, вона ахнула: "Коля, ти перевершив самого себе! Це треба було так вгадати з фасоном!"

Таїсія зізналася, що Микола ніколи її не обділяв подарунками та увагою. І всі його презенти були недешевими. Одного разу Басков їй подарував шубу з білого песця, а на якісь події він дарував Повалій ювелірні прикраси.

До речі, офіційна подруга Баскова Оксана Федорова 8 березня залишилася без подарунка і навіть без привітання. Микола виправдався, що Оксана займається своїм розлученням і навіть не відповіла на його дзвінок. Сама екс-"Міс Всесвіт" вчинок Баскова прокоментувала коротко: "Я взагалі це свято не визнаю", - заявила вона.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Басков подарував Повалій спідню білизну за 1,5 тисячі євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути