понеділок, 07 грудня 2015 14:32

Барак Обама відзначив нагородою режисера "Зоряних воєн"
16

Фото: Reuters

Режисера саги "Зоряні війни", Джорджа Лукаса, відзначили престижною нагородою. У минулі вихідні відбулася церемонія вручення нагороди імені Джона Кеннелі, яка щорічно вручається за особливі заслуги в галузі мистецтва. Крім Лукаса до нагороди були також приставлені бродвейська актриса і співачка Ріта Морено, актриса Сіселі Тайсон, співачка і композитор Керол Кінг, а також японський диригент Сейдзі Озава.

Церемонія вручення відбулася в Центрі виконавських мистецтв імені Джона Кеннеді, а за день до церемонії лауреати зустрілися з президентом США Бараком Обамою в Білому домі, де він особисто привітав їх і подякував за їхню творчість.

"Сьогодні ввечері ми вшановуємо п'ятьох майстрів. Кожен з них народився з чимось особливим, чим поділився з країною і світом. Кожен з них знайшов спосіб збагатити наші життя своєю працею. За всі радощі і задоволення, за проникливість і розуміння, які вони принесли нам за ці роки, ми хочемо віддячити їм", - заявив Обама.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама відзначив нагородою режисера "Зоряних воєн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі