пʼятниця, 11 квітня 2014 11:28

Барак Обама відмовився від послуг Кім Кардаш'ян
3

Фото: Кім Кардаш'ян

Нещодавно Кім Кардаш'ян з'явилася на заході щодо збору коштів, організованого кандидатом в конгрес, але й там вона не змогла справити враження на політиків. Більш популярною виявилася Кеті Перрі, яка була центральною особою і в президентській гонці Обами.

"Кеті на іншому рівні від Кім. Усі люблять Кеті. Кім така суперечлива, просто занадто ризиковано для когось із кандидатів залучати її до своїх заходів", - впевнені джерела з оточення зірки.

Кім кілька разів намагалася увійти в довіру до самого президента, але Барак Обама разом зі своєю дружиною Мішель не хотіли мати з нею нічого спільного. Зірка реаліті-шоу відверто висловлювала свою підтримку Обамі ще під час його передвиборної кампанії в 2012 році, і навіть хотіла взяти активну участь в агітації за нього, але Обама відмовився.

"Вона не була молодим і класним образом, який би вони хотіли презентувати. Навіть незважаючи на те, що вона продовжувала напрошуватися, їй так і не дали можливості взяти участь у кампанії в офіційній якості", - запевняє джерело з оточення президента.

"Кім - це політична отрута, - продовжує джерело. - Залучити її до політичного заходу або в оточення до одного з кандидатів - останнє, що захочуть серйозні люди, що йдуть в президенти".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кардаш'ян не приймають і в голлівудській тусовці. І це навіть незважаючи на прохання її нареченого Каньє Веста запрошувати її хоч куди-небудь.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама відмовився від послуг Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі