вівторок, 08 листопада 2022 04:52

Бадоєв відреагував на кліп артистів-путіністів: жаліє, що колись працював з ними

Бадоєв відреагував на кліп артистів-путіністів: жаліє, що колись працював з ними
Алан Бадоєв прокоментував кліп артистів-путіністів. Фото: Stars

Український кліпмейкер Алан Бадоєв відреагував на кліп російських артистів. Кліп випустили до Дня народної єдності в Росії. В пісні закликають росіян їхати на війну в Україні і вбивати мирне населення.

Режисер заявив, що це наймерзенніше, що йому доводилося бачити. Зараз він шкодує, що колись співпрацював з цими артистами, написав він в Instagram.

"Дуже тщедушно. Дуже гидую вами", – написав Алан.

Серед артистів, що знялися в кліпі, були Надія Бабкіна, Микола Басков, Олег Газманов, Вікторія Дайнеко, Лариса Доліна, Сергій Лазарєв, Григорій Лепс, Олександр Маршал, Стас Михайлов та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бадоєв хоче створити документальний фільм про перші дні війни: збирає історії людей

Кліпмейкер поцікавився у путіністів, чи розуміють вони, що на них лежить величезна відповідальність за своїх слухачів.

"Хіба ви не повинні захистити і направити свій народ, своїх слухачів, тих, хто вас любить, хто вам вірить? Що ж за пісні ви співаєте, артисти? Ви ж співаєте: "Вставай і йди вмирай", "Вставай і йди вбивай". Адже це парадоксальний нонсенс", – сказав Бадоєв.

Режисер Алан Бадоєв розповів про співпрацю з російськими артистами. Зазначив, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пережив "глибоке розчарування".

У липні Бадоєв виїхав з України, щоб підготувати благодійні заходи у кількох частинах світу.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєв відреагував на кліп артистів-путіністів: жаліє, що колись працював з ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі