понеділок, 25 січня 2021 21:21

Яскравий макіяж і міні: Катерина Кухар показала фото себе в юності

  Катерина Кухар з викладачкою Тетяною Таякіною
Катерина Кухар з викладачкою Тетяною Таякіною

Катерина Кухар опублікувала рідкісне архівне фото, показавши себе ще до того, як вона досягла успіхів в балеті і прославилася. Виявляється, українська прима-балерина в юності любила носити яскравий макіяж і міні-сукні.

У 2017 році завдяки участі в проекті "Танці з зірками" Катерина Кухар стала справжньою знаменитістю. Її їдкі зауваження на адресу учасників, подані з усією вихованістю, дуже сподобалися публіці. Відразу можна сказати, що балерина за словом в кишеню не полізе. Цікаво також і те, що це не завадило їй побудувати досить хороші відносини з багатьма танцюристами і зірками танцювального шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар блиснула стрункими ногами на Мальдівах

Примою-балериною української опери Катерина Кухар стала в 1999 році відразу після училища. Важливий внесок в її роботу і навички вклала Тетяна Таякіна, якій, власне, і присвятила свій пост балерина. Танцівниця подякувала педагогу в день її народження.

Артисти балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар заснували бренд Art of self love - Мистецтво любити себе. Подружжя виробляює рідкісні аромасвічки та засоби догляду за тілом.

Зараз ви читаєте новину «Яскравий макіяж і міні: Катерина Кухар показала фото себе в юності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі