четвер, 30 липня 2020 17:53

Арнольду Шварценеггеру виповнюється 73 роки: Найсексуальніші ролі Залізного Арні

Арнольду Шварценеггеру виповнюється 73 роки: Найсексуальніші ролі Залізного Арні
Спортсмен, актор, політик і бізнесмен – таким його знають мільйони шанувальників. Фото: Instagram

30 липня Арнольд Шварценеггер відзначає своє 73-річчя. Спортсмен, актор, політик і бізнесмен – таким його знають мільйони шанувальників. Світова популярність прийшла до нього після виходу "Термінатора" 1984 року.

Шварценеггер народився 1947 року в Талі недалеко від міста Грац (Австрія), де і прожив до 19 років. Пізніше поїхав працювати у фітнес-клубі в Мюнхені. 1967 року спортсмен виграв титул "Містер Всесвіт", після чого переїхав до США. Через декілька років після переїзду почав зніматися в фільмах.

У день народження Залізного Арні пропонуємо згадати найсексуальніші та найвідоміші ролі легенди кіно.

"Геркулес у Нью-Йорку" (1970)

Перший фільм за участю Шварценеггера, де він отримав головну роль. Сюжет фільму: Геркулес не послухався батька Зевса і вирушив на Землю, в сучасний Нью-Йорк, де на нього чекають справжні пригоди.

Цікавий факт: у титрах фільму "Геркулес у Нью-Йорку" актора вказали, як "Арнольд Стронг" (англ. Strong – сильний) через те, що продюсери вирішили, що Шварценеггер складно вимовляється.

"Термінатор" (1984), "Термінатор-2: Судний день" (1991), "Термінатор-3: Повстання машин" (2003) і "Термінатор: Генезис" (2015)

У культовому бойовику Шварценеггер постав перед глядачами в образі кіборга-термінатора. Сюжет фільму: Термінатор прибув в 1984 рік із майбутнього, щоб знайти і врятувати Сару Коннор.

Цікавий факт: фільм "Термінатор" уже давно розібрали на цитати. Найпопулярніші з них, звісно, промовив Залізний Арні: "Hasta la vista, baby" та "I'll be back".

"Командо" (1985)

Цей фільм сподобався глядачам найбільше головним персонажем, роль якого дісталася Шварценеггеру. Сюжет фільму: екскомандир спецзагону Джон Матрикс повинен врятувати свою 11-річну доньку Дженні, яку викрав колишній товариш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільми 1990-х, які переглядають найчастіше: оприлюднили список

Цікавий факт: творці фільму "Командо" хотіли зняти продовження, але Арні відмовився. Тоді сценарій переписали, назву змінили на "Міцний горішок", а на головну роль взяли Брюса Вілліса.

Американський актор Арнольд Шварценеггер подав судовий позов проти російської компанії Promobot за незаконне використання його образу. Адвокати Шварценеггера заявили, що компанія незаконно використала зовнішність актора і голос для людиноподібного робота Android Robo-C.

Зараз ви читаєте новину «Арнольду Шварценеггеру виповнюється 73 роки: Найсексуальніші ролі Залізного Арні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі