четвер, 30 липня 2009 09:27

Янукович-молодший показав свою майбутню дружину Ольгу (ФОТО)

Автор: Сегодня
 

Стали відомі нові подробиці про майбутню дружину депутата-регіонала Віктора Януковича, молодшого сина лідера Партії Регіонів, у якого, як і в сина президента, на серпень заплановано весілля.

Раніше ми знали, що вона висока довговолоса брюнетка, звуть її Ольга. Як розповів сам Віктор Вікторович, його обраниця закінчила Донецький державний університет управління, отримавши диплом магістра за фахом "правознавство".

Зараз працює юрисконсультом. Янукович не уточнив, де саме - в Києві чи в Донецьку.

"Якщо відверто, не зовсім розумію, чому це викликає такий величезний інтерес. Як будь-яка нормальна людина, що перебуває в політиці, завжди хотів та триматиму свою сім"ю подалі від бруду та провокацій", - пояснив він свою мовчанку.

"Весілля скоро, людей буде небагато, тільки близькі. Медового місяця, як такого, не буде, оскільки в країні складна ситуація і в мене багато роботи. Звичайно, поїдемо відпочити, але ненадовго. Виїжджати з країни не збираємося" . - поділився він.

На питання, які повчання синові дали перед весіллям Віктор Федорович і Людмила Олександрівна, Янукович відповів: "Я давно живу своїм життям, тому як таких повчань не було. Я дуже радий, що в нашій сім"ї не виникло розбіжностей - це головне".

Ольга так само, як і Віктор, дуже любить сидіти за кермом машини. Ще молодята багато подорожують: "Ми - непосиди. Майже скрізь їздимо разом, за винятком дальніх експедицій".

Відносно своїх планів завести дітей, Янукович-молодший відзначив: "Як Бог дасть. Будемо раді і хлопчикові, і дівчинці".

"Мій життєвий ритм диктує постійні поїздки, відрядження. Тому дружина житиме там, де житиме її чоловік", - підсумував він.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший показав свою майбутню дружину Ольгу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі