четвер, 24 лютого 2011 13:56

Янукович замовив для онука літак
14

Фото: Фото: сайт президента

Віктор Янукович відвідав Першу Всеукраїнську виставку–звіт дитячої творчості "Країна юних майстрів", що проходить у Київському палаці дітей та юнацтва.

Президент оглянув експозицію, поспілкувався з юними майстрами і конструкторами.

Під час виставки до Януковича підійшов хлопчик Дмитро Букшань з Хмельниччини і запропонував президенту зробити радіокеровану модель літака "Катана" для його онука. Янукович відповів, що сподівається, що його онук теж власноруч щось зробить для хлопчика.

За словами Дмитра, на створення моделі у нього піде приблизно один тиждень, і після того, як він її зробить, зв'яжеться з помічником президента і передасть йому цю модель.

Зазначимо, на виставці представлені творчі роботи близько 500 переможців і лауреатів міжнародних, всеукраїнських та інших конкурсів, а також олімпіад, фестивалів і змагань. Вихованці позашкільних навчальних закладів із різних регіонів України віком від 6 до 18 років самі представлятимуть свої роботи відвідувачам, повідомляє сайт президента.

На експозиції, зокрема, представлені рухомі моделі техніки, вироби декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, творчий доробок членів Малої академії наук, юних натуралістів, дитячих кіно- та мультиплікаційних студій.

Зараз ви читаєте новину «Янукович замовив для онука літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі