понеділок, 18 січня 2016 12:34

Анна Сєдокова засвітила груди в бікіні на відпочинку

Автор: Соцмережі
 

Співачка Анна Сєдокова відпочиває у США разом з коханим та доньками. Зірка ділиться фотографіями у незвичних місцях та цікавих образах. Цього разу красуня запостила фото, на якому хизується пишними принадами у червоному купальнику. На знімку Анна тримає екзотичний фрукт.

"Я знайшла его !!! У нас сонечко і тепло Як у вас?" ,- підписала фото Анна.

Нагадаємо, Анна Сєдокова розповіла, що помирилася з колишнім хлопцем, танцівником Сергієм Гуманом. Ще влітку були чутки, що Анна присвятила пісню "Пока милий" цьому колишньому.

"Це дурний збіг обставин. Я уявляю, як йому складно було, коли до нього всі підходили і питали, "що ти такого наробив, що тобі таке присвятили?", це був кошмар, - каже Анна, - я не хочу зараз говорити про своє особисте життя, тому що в ньому відбуваються такі зміни, перепади: мені треба самій у всьому розібратися, а потім розповідати всій країні, але можу сказати, що та пісня не про нього. Я в житті наробила багато помилок і мені здається, що все треба спробувати виправити, якщо є шанс виправити, і якщо ти любиш і для тебе це важливо. Кожна ситуація робить тебе сильнішою і я пішла з якихось причин і напевно хтось комусь чогось не додав, кохання, уваги, розуміння, а може ще чогось. А можливо люди розстаються для того, щоб стати мудрішою, багатшою".

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова засвітила груди в бікіні на відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі