вівторок, 29 жовтня 2013 11:04

Анна Сєдокова стала продюсером власної ВІА Гри

Анна Сєдокова створила власну дівочу групу Taboo і запросила туди своїх підопічних з музичного проекту "Хочу у ВІА Гру" Олександру Попову та Олену Каримську, а також саксофоністку Ольгу та діджея Марину.

Дівчата вже розпочали нову роботу.

"Шоу "Хочу у ВІА ГРУ" дуже змінило наше життя. Ми вірили в перемогу і робили все можливе, щоб потрапити в групу. Проект подарував нам надію, а потім її забрав...Ми думали - це фінал, а насправді це був тільки старт", - кажуть учасниці колективу.

"Завдяки вашій любові і одній людині, яка в нас повірила і дала другий шанс нашій мрії, ми зараз готові повернутися на сцену і представити всьому світові нову групу Taboo, - запевняють вони.

За словами Сєдокової, вона є офіційним продюсером Taboo.

"Ми тільки зробили перший маленький крок поки, всього лише на міліметр просунулися і вже працюємо, працюємо і ще раз працюємо", - повідомила вона.

У соціальній мережі вже підтримують співачку шанувальники.

"Красиві й талановиті! У вас все вийде"

"Анюта, ти велика молодець! Що не кинула і підтримала дівчат! Красуні", - повідомляють коментатори.

"Дуже здорово, що Анечка стримала обіцянку і дійсно стала продюсувати дівчаток, а не так, як у нас в шоу -бізнесі буває)", - пишуть коментатори.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова стала продюсером власної ВІА Гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі