четвер, 17 квітня 2008 09:29

Анна Курнікова страшно схудла (ФОТО)

 
Тенісистка Анна Курникова сильно схудла. Росіянка ніколи не була особливо повною, але спостерігачі в Америці вважають, що вона втрачає свої форми, що зробили її секс-символом кінця 90-х років, і набуває більш атлетичної, худої фігури.

В неділю 26-річна блондинка, яка востаннє професійно грала в теніс в 2003 році, пробігла 6 км. на змаганнях про тріатлону NauticaSouthBeach в Майамі. Своєю участю Курникова допомагала зібрати гроші в допомогу хворим дітям.

На відміну від інших учасників, Анна не почала брати участь у велосипедній гонці і в запливі, але приєдналася до спортсменів на вечірці після закінчення змагань. "Це було круто. Пробачте, я трохи видихалася. Тиждень тому я хворіла, тому я ні на що не розраховувала. Початок був важким. Перша миля, здавалося, тривала вічність. Мої колеги - чудові спортсмени. Я їх дуже поважаю", - сказала Курникова після забігу.

На святі Анна також підтвердила, що її відносини з Енріке Іглесіасом як і раніше міцні, але заміж вона поки не збирається, пише газета DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Анна Курнікова страшно схудла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі