пʼятниця, 20 червня 2008 10:36

Ані Лорак закохала в себе Тіматі (ФОТО)

Ані Лорак продовжує закохувати в себе Москву. Її черговий візит в Білокам"яну був відмічений виходом відразу декілька журналів з Кароліною на обкладинці! І тут же ще декілька провідних глянсових видань Росії провели з нею свої фотосесії.

Власне, це затримало співачку, так що їй довелося летіти на гастролі в Сочі просто з Москви - без заїзду до Києва, як планувалося раніше.

А найнесподіванішим сюрпризом стало те, що Ані Лорак, за версією російського видання журналу FHM, увійшла до сотні "найсексуальніших жінок планети"!

До речі, в цей же московський візит Ані її покликали на вечірку, де познайомили з Тіматі. Зоряні колеги мило поговорили і після навіть знялися в одній фотосесії. Хто знає, може, скоро ми почуємо нову пісню від дуету Лорак-Тіматі.

- Мені було б цікаво спробувати себе в новому стилі - заспівати R"N"B. Це свого роду експеримент. Хто не ризикує, той не п"є шампанське! - сказала Кароліна.

Тіматі з Кароліною - несподіваний тандем! Але вони один одним напевно задоволені. А як Тіматі дивився на ніжки нашої співачки...

Фотосесія Ані Лорак і Тіматі пройшла на даху офісної будівлі в Москві з видом на Київський вокзал. Причому туди витягнули і дороге спортивне авто - AudiR8, яке коштує 133 200 євро. Його максимальна швидкість - 301 км/год. Правда, витрата палива завелика - більше 22 літрів на 100 км, повідомляє BLIK.UA

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак закохала в себе Тіматі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі