пʼятниця, 25 квітня 2008 09:27

Ані Лорак написала на своїх сідницях Shady Lady (ФОТО)

 
Учасниця конкурсу "Євробачення-2008" від України продовжує свій промо-тур. Останній тиждень Кароліна провела в Москві. Там вона репетирувала і брала участь як спеціальний гість в концертах Филипа Кіркорова. Природно, що наставник Кароліни супроводжував її на всі світські заходи, щоб ще раз показати "товар обличчям".

Особливу увагу московських модниць привернула сукня Кароліни, яку вона надягла на вечірку MTVMovieAwards: хитромудрий наряд в чорно-сірих тонах з пишною мереживною обробкою вразив не фасоном, а написом на попі у Кароліни: ShadyLady (назва конкурсної пісні Лорак, що перекладається як "таємнича леді"). А щоб всім було добре видно, Кіркоров як слід покрутив співачку на червоній килимовій доріжці.

До речі, широко розрекламована сукня для "Євробачення" від Роберто Каваллі за $200 тис. практично готова, її возять Кароліні на примірки до Москви. Але показувати до конкурсу наряд співачка не поспішає і красується в сукнях від свого постійного дизайнера Анжели Лісиці, повідомляє "Комсомольская правда" в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак написала на своїх сідницях Shady Lady (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі