пʼятниця, 25 березня 2011 11:29

"Ангели" Victoria's Secret роздяглися для реклами спідньої білизни
7

"Ангели" Victoria's Secret Алессандра Амбросіо, Адріана Ліма і Кендіс Свенпол взяли участь у відвертій рекламній фотосесії нової колекції білизни весна-літо. Красуні з'явилися в одних трусиках і ліфчиках, які підкреслювали їхні прекрасні фігури.

Так, смагляву шкіру Амбросіо чудово відтінила бузкова білизна, а також, яскраві плавки, які вона вдягла з прозорою блузкою. А от знімку в досить скромних трусиках додало пікантності те, що модель позувала топлес.

Молода мама Адріана Ліма, яка того року народила дочку, теж була на висоті. Вона продемонструвала свої спокусливо форми, що округлилися під час вагітності. У корсеті та бюстгалтерах з пуш-ап ефектом її груди виглядала ще звабливіше.

Наймолодша з манекенниць, 22-річна Кендіс Свенпол, з'явилася в образі пляжної красуні. Вона знялася в яскраво-рожевому бікіні, котре відтінило її засмаглу шкіру і волосся натурального світлого відтінку.

Зараз ви читаєте новину «"Ангели" Victoria's Secret роздяглися для реклами спідньої білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі