понеділок, 30 листопада 2015 12:09

Анфіса Чехова знялась у короткій футболці на Манхеттені

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова вирушила до США і орендувала собі розкішне помешкання, красуня поділилась фото з центру Нью-Йорку. Зірка позує у ліжку у коротенькій футболці біля великого вікна з видом на Манхеттен.

Читайте також: Анфіса Чехова похизувалась апетитною фігурою у бікіні

"Доброго ранку! Ми тільки прокинулися)) А за вікном неймовірний Нью-Йорк! Квартира, яку ми зняли просто фантастично прекрасна. Вчора в перископ я обіцяла вам розповісти, як знімала квартиру. Завантажила додаток на телефон, набрала Нью-Йорк і дати і 2 години насолоджувалася переглядом сотень шикарних варіантів на будь-який бюджет від квартири Кері Бредшоу, до аппартаментов Вовка з Вол стріт))) Мені сподобався цей варіант на тайм сквер і видовими вікнами ... Ммм , була я все-таки в минулому житті орлом. Забронювали, отримали згоду від господаря, і, вуаля, на кілька днів ми стали практично корінними жителями Манхеттена. Готелі, правда, так набридли ... Пожити у справжній Нью-Йоркській квартирі ... збулася мрія ідіотов Потім в перископ покажу вам як живуть заможні американці на Манхеттені", - підписала знімок Анфіса Чехова.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча з чоловіком завітала проїхалися гастролями по Україні.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова знялась у короткій футболці на Манхеттені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі