середа, 30 квітня 2008 12:27

Анджеліна Джолі з сім"єю приїхала народжувати до Франції (ФОТО)

 
Анджеліна Джолі і Бред Пітт разом з дітьми приїхали до Франції, де вагітна актриса планує народити.

Голлівудська пара і всі їхні четверо дітей зараз знаходяться на віллі "Меріленд" в містечку Сен Жан Кап Ферра на блакитному березі Франції недалеко від Ніцци.

В понеділок сімейство прибуло до аеропорту Ніцци на приватному літаку у супроводі двох няньок і трьох охоронців, повідомляє джерело.

"Це шикарна вілла з виглядом на Середземне море. У них в розпорядженні є 12 чоловік персоналу, які готові виконати будь-яке їхнє прохання. Вони і раніше бували на цій віллі: влітку 2006 року, коли Анджеліна була вагітна дочкою Шилох. Їм вона дуже сподобалася, вона дуже відокремлена і ніхто їх не потурбує", - говорить джерело.

"Вони обожнюють Францію і залишаться тут аж до пологів. Анджеліна розглядає як варіант для пологів клініки в Марселі", - додає він.

В наступному місяці на Канському кінофестивалі Джолі представить два своїх нових фільми. Тим часом, Пітт займеться завершенням операції по покупці старовинного особняка в Провансі, де вони житимуть, повідомляє Eonline.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі з сім"єю приїхала народжувати до Франції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі