субота, 28 червня 2008 12:32

Анджеліна Джолі все ще вагітна (ФОТО)

Журнал InTouch спростував всі чутки про пологи Анжеліни Джолі, зробивши ексклюзивні кадри актриси у дворі її французького будинку. На фото очевидно, що Джолі все ще вагітна.

Анджеліна Джолі, яка знаходиться на пізньому терміні вагітності, визначилася, де народжуватиме. Близнюки з"являться на світ в недавно знятому подружжям Джолі-Пітт шикарному маєтку на півдні Франції. Про це повідомляє Akado.

Спеціально для пологів в будинку обладнана одна з кімнат. У ній знаходиться необхідне медичне устаткування як для кесаревого розтину, так і для пологів природним шляхом.

Медики врахували всі можливі ризики і переобладнали кімнату в свого роду пересувну клініку.

Приміщення, як і хірургічні відділення в клініках, стерильно. Особистий лікар американської зірки не бажає, щоб вона народжувала в клініці через ризик підхопити "лікарняну" інфекцію. Окрім нього, при пологах будуть присутні два акушери.

Джолі-Пітт орендували маєток ChateauMiraval в кінці травня. Воно розташоване в Бріньолі недалеко від міста Экс-ан-Прованс на півдні Франції. Вілла знаходиться в декількох кілометрах від Середземного моря.

Площу маєтку перевищує 400 га, на території є штучне озеро, виноградник, ліс, 20 фонтанів. У будинку 35 спальних кімнат, відкритий і закритий басейни, більярдна кімната, окремі тренажерні зали для Джолі і Пітта, сауна, джакузі і величезний банкетний зал.

Раніше в американській і французькій пресі ходили чутки, що Джолі зібралася народжувати в одній з престижних французьких клінік, і нібито саме тому вона з чоловіком і дітьми переїхала до Франції на початку травня, повідомляє TOPNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі все ще вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі