середа, 06 серпня 2008 15:18

Анджеліна Джолі усиновить китайця

У західних ЗМІ з"явилася інформація про те, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка 12 липня цього року народила двійнят, хоче усиновити ще одну дитину.

За інформацією британського журналу Star, Джолі планує усиновити маленького китайця.

"Анджеліна просто убита цим кошмарним землетрусом в Китаї, який відбувся в травні. Вона як посол доброї волі ООН постійно контактує із співробітниками гуманітарної місії в зруйнованому стихією регіоні. Там залишилися тисячі сиріт. Енджі вже передали фотографії декількох з них. І вона хоче забрати до себе одного або двох дітей", - розповіло джерело журналу.

Раніше 33-річна актриса і її 44-річний чоловік Бред Пітт неодноразово заявляли, що продовжуватимуть розширювати свою сім"ю. Зараз у них шестеро дітей - новонароджені блізнята (хлопчик Нокс і дівчинка Вів"єн), 2-річна дочка Шайло і троє прийомних - 6-річний Меддокс з Камбоджі, 4-річний Пакс з В"єтнаму і 3-річна Захара з Ефіопії.

Більш того, Бред Пітт заявив, що його новонароджений син Нокс Леон схожий на російського прем"єр-міністра Володимира Путіна.

Нагадаємо, в понеділок, 4 серпня в Мережі < 61> з"явилися перші фотографії новонароджених близнят Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Журнали People і Hello заплатили парі по $7 млн кожен за право опублікувати ці фото. Отримані кошти будуть передані на добродійні цілі, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі усиновить китайця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі