субота, 31 травня 2008 13:14

Анджеліна Джолі народила двійню (ФОТО)

У Франції популярна голлівудська актриса Анджеліна Джолі народила двійню.

Про це стало відомо з кругів, близьких до актриси. Це вже 5-а і 6-а дитина в родині акторів Анжделіни Джолі і Бреда Пітта.

Нагадаємо, до народження двійні у пари було четверо дітей - троє всиновлених: п"ятирічний Меддокс з Камбоджі, трирічний Пакс з В"єтнаму і дворічна Захара з Ефіопії, а також рідна дочка Шайло Нувель, якій 27 травня виповнилося два роки.

Напередодні актори придбали будинок на півдні Франції з 35 спальнями і винокурнею. Вартість покупки склала 60 млн. Джолі і Пітт сподіваються переїхати до маєтку протягом найближчих трьох місяців.

Раніше західні ЗМІ повідомляли про намір Джолі народити у Франції.

У такий спосіб актриса вирішила віддати данину пошани своїй матері - французькій актрисі Маршеліне Бертран, яка померла на початку минулого року від раку.

"Анджеліна дуже пишається своїм французьким корінням і хоче, щоб її нова дитина народилася і виховувалася саме у Франції", - зазначали в оточенні пари, повідомляє 1+1 NEWS.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі народила двійню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі