пʼятниця, 11 липня 2008 13:38

Анастасії Волочковій в Еміратах подарували діаманти та сапфіри (ФОТО)
5

Волочкова разом з чоловіком Ігорем та дочкою Аріною
Маленька дочка Анастасії добре перенесла переліт в Емірати
Через щільний робочий графік і репетиції відома балерина Анастасія Волочкова нечасто може дозволити собі відпочити. Саме тому кожна її поїздка перетворюється на незабутню пригоду, багату яскравими емоціями і несподіванками.

Цього разу разом зі своїм чоловіком Ігорем і донькою Аріною Настя відправилася в Емірати. Не дивлячись на свій ніжний вік, Аріна перенесла переліт спокійно. Під час безтурботного відпочинку Анастасія з чоловіком загоряли на пляжі, а вночі купалися в морі. А ще - відвідували ресторанчик з мароканською кухнею. Анастасія навідувалася до масажиста, після якого відправлялася в сауну.

Чоловік порадував відому балерину дорогим браслетом, прикрашеним діамантами і сапфірами. Це стало чудовим доповненням в комплект до каблучки з сапфіром, що подарував Ігор на іменини, які подружжя святкувало в Таїланді.

- В останній вечір відпочинку Ігор попередив нас, що вечеряти ми будемо не в звичному ресторанчику. Нам була організована вечеря прямо на березі моря. Постелили килими, встановили шатер, під яким стояв накритий столик. Навколо були розставлені кушетки і розкладені подушки, щоб можна було з комфортом покурити кальян. А весь простір заповнений квітами. Ми з Ігорем пили шампанське, а Аріша - молочний коктейль. Були приготовлені блюда з моїх улюблених восьминогів, кальмарів та мідій. В кінці вечора нас пригостили прекрасним коктейлем з текіли та фруктів, - із захопленням розповіла Анастасія Волочкова, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Волочковій в Еміратах подарували діаманти та сапфіри (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі