вівторок, 16 вересня 2008 16:02

Анастасія Заворотнюк вийшла заміж

 
"Прекрасна няня" російського ТБ Анастасія Завортнюк і фігурист Петро Чернишев нарешті зважилися на найголовніший крок в своєму спільному житті.

Яскравий роман, який зав"язався на шоу "Танці на льоду. Оксамитовий сезон", завершився весіллям. Урочиста церемонія пройшла під грифом строгої секретності. На одруження були запрошені тільки найближчі люди закоханих. Анастасія і Петро досі ретельно приховують свій новий статус від друзів та колег.

Кілька місяців тому країна ахнула, дізнавшись, що Заворотнюк і Сергій Жигунов розійшлися: за новим романом Насті з фігуристом Петром Чернишевим стежили, затамувавши подих... Інакше, як фатальною жінкою, Настю не назвеш. Як ще пояснити, що через деякий час "няня" знову стала прихильна до "гардемарина", але ані один, ані інший кавалер не ставили їй умов, на кшталт, "або я, або він". Двоє чоловіків чекали вибору Заворотнюк, давши їй час. І ось, нарешті, вона його зробила. Перевагу вона віддала чоловікові, який був поряд з нею останні декілька місяців, - Петру Чернишеву.

Весілля Насті та Петі викликало справжній фурор в колах їхніх колег. Учасники шоу Першого каналу "Льодовиковий період", в якому останнім часом працює Завортнюк, розгублено розводять руками, почувши цю новину.

Але мало того, що Настя приховувала зміни в своєму особистому житті від продюсера шоу. Про це не знав навіть її новий співведучийМаратБашаров. А у молодих людей багато вільного часу на зйомках проекту, аби обговорити останні новини.

Після всього пережитого для Насті та Петі важливіше за гучне свято та дорогі подарунки гармонія у стосунках один з одним. Про те, що вони чоловік та дружина, молодята не говорять.

Але, з іншого боку, подружжя ні від кого не приховує свій новий статус. На одній з останніх прем"єр Завортнюк та Чернишев з"явилися в обручках, повідомляє LIFE.RU.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Заворотнюк вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі