пʼятниця, 06 червня 2008 08:57

Анастасія Заворотнюк виходить заміж за свого нового коханця (ФОТО)

 
Схоже, час говорити про весілля "няні Віки". Акторка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк по вуха закохана й, можливо, виходить заміж.

Стосунки російської телезірки із новим коханим - фігуристом Петром Чернишовим розвиваються стрімко.

Наразі закохані відпочивають у друзів у Португалії. На питання "Комсомольської правди", чи закохана вона і де зараз Чернишов, Заворотнюк відповіла:

"Так, я закохана! Це очевидний факт. Тут вже нічого не вигадаєш - що є, тобто. Так, зараз він поруч зі мною".

Разом із тим, на питання, чи справді фігурист зробив їй пропозицію руки і серця, Заворотнюк відповіла по мобільному телефону з Португалії: "Давайте почекаємо поки з цим".

Тим не менш, як пише газета, за деякими даними, акторка дала згоду стати дружиною Чернишова. Просто пара поки не афішує майбутню подію.

А от про своє попереднє кохання, колегу по телесеріалу Сергія Жигунова Настя говорити була не налаштована.

"Не хочу говорити на тему розставання із Сергієм Жигуновим. Мені не хочеться це роз"ятрювати. А про нове щастя я говорю", - сміялася Заворотнюк.

Вона зізналася, що фігурист приніс у її життя довгоочікувану гармонію і теплоту - те, чого їй так бракувало, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Заворотнюк виходить заміж за свого нового коханця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі