середа, 30 квітня 2008 15:29

Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов розлучилися

Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов розлучилися
Анастасія Заворотнюк і її полюблений Сергій Жигунов розлучилися.

Ось вже два місяці, як колись закохані один в одного з"являються скрізь виключно поодинці. Сергій наодинці прийшов на "Ніку", Анастасія одна була присутня на врученні кінонагород MTV.

На сьогоднішній день їхні відносини можна охарактеризувати виключно робочими: він продюсер, вона - актриса. Жигунов і Заворотнюк зустрічаються лише на знімальному майданчику "Моєї прекрасної няні".

Як стало відомо з достовірних джерел, якийсь час назад Жигунов з"їхав з квартири Заворотнюк в один із московських готелів. Сергій зняв один з кращих номерів в готелі і на сьогоднішній момент підшукує собі житлоплощу в столиці.

Якщо раніше артисти приїжджали на знімальний майданчик разом, то тепер за ними посилають різні машини. Після знімального дня Сергій і Настя також сідають в різні автомобілі і роз"їжджаються по різних сторонах: Заворотнюк - до себе додому, Жигунов - в готель.

"Так, ми з Настею зараз не живемо разом, - сказав по телефону Жигунов. - Я на сьогоднішній день живу в готелі, а Настя у себе в квартирі. Чому розлучилися? Якщо говорити відверто, ми не зійшлися характерами, як би це банально не звучало. Оскільки думаю, навряд чи наші характери зміняться найближчим часом, то, мабуть, ми розлучилися назавжди".

Сама Заворотнюк теж підтвердила факт того, що сталося. "Так, ми розлучилися. Це дійсно так. І це не було рішенням вчорашнього дня. Наше розставання - це важливе, дуже складне і хворобливе рішення. Але воно правильне..." - заявила актриса, пише газета "Життя".

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов розлучилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі