середа, 23 лютого 2011 11:07

Анастасія Волочкова привітала чоловіків голим тілом

Відома балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно порадувала інтернет-аудиторію своєю відвертою фотосесією, вирішила закріпити успіх. В її блозі вчора з'явилася нова підбірка фотографій у стилі "ню".

"Дорогі чоловіки, завтра ваше свято. Я вітаю вас! Бажаю найголовнішого - бути сміливими, як у помислах, так і у вчинках! І тільки для вас мій маленький, скромний сюрприз", - написала Анастасія у вступній частині посту.

Як повідомляє сама балерина, в даний час вона знаходиться в гастрольній поїздці по Далекому Сходу. Залишилося незрозумілим, чи там розташована лазня, в інтер'єрах якої Анастасія влаштувала святкову зйомку.

Варто відзначити, що поява нових сміливих фото послідувало трохи більше ніж через місяць після першої відвертій фотосесії. Щоправда, того разу балерина позувала фотографу на пляжі одного з Мальдівських островів.

Як пояснила Анастасія, на думку знятися у досить вільному вигляді її навели папарацці.

"Що мене спонукало виставити ці фотографії, зараз розповім. Я думаю, для вас не секрет, що мене часто знімають папараці - то в кущах в трусиках, то ще десь. Я люблю позасмагати в затишному місці топлес, щоб не замазувати білі сліди тональним кремом на концертах ", - розповіла вона.

"Мене завжди вражало, як людям не лінь, приїжджаючи на відпочинок, витрачати дорогоцінний час, чатуючи когось в кущах. Це просто повний привіт! Я виходжу з моря, морщачись від сонця, мене знімають з кривим обличчям, в жахливому вигляді. Хочете бачити мої груди? Ну гаразд, дивіться", - чесно зізналася Настя.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова привітала чоловіків голим тілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі