Ексклюзиви
субота, 28 червня 2008 21:48

Яна Рудьковська страшенно схудла (ФОТО)

Після перемоги на музичному конкурсі "Євробачення" Діма Білан став неймовірно популярним як в Росії, так і за кордоном. У Яни Рудьковської, яка, як відомо, є його продюсером, роботи через це сильно додалося. Окрім того, що вона займається гастрольною діяльністю Білана, зараз Яна готує грандіозне святкування десятиліття свого сочинського бізнесу.

"Це буде дуже незвичайно. Це не буде традиційним виступом Діми Білана. Співатимуть ті зірки, які взагалі дуже дивно виглядають на одній сцені. Це буде дуже креативно, смішно, цікаво. Я сподіваюся, що це буде краща вечірка в Сочі", - розповідала Рудьковська, пишуть "Дні.ру".

Мабуть, це віднімає у неї дуже багато сил, тому що за останній час Рудьковська сильно схудла. Кожна її поява на світських заходах стає все більш непомітною. Крім того, якщо раніше вона ходила у супроводі охоронця вельми значних розмірів, то тепер з"являється одна.

Яна все частіше почала надягати міні-сукні. Судячи з усього, вона неймовірно пишається своїми новими формами. Залишається загадкою, чи схудла вона заради Євгенія Плющенко або її професійна діяльність, пов"язана з переможцем "Євробачення" і салоном краси в Сочі, зовсім її вимотали.

Не можна також забувати про те, що суд з прав Рудьковської на опіку її дітей ще не закінчений. А це питання не може її не хвилювати. У всіх інтерв"ю вона зізнавалася, що дуже переживає, хоча це і так не секрет. А Євгеній Плющенко тим часом готується повернутися у великий спорт і посилено тренується в Італії, повідомляє ForUm.

Фото e-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська страшенно схудла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути