вівторок, 03 червня 2008 08:30

Яна Рудьковська стала найкрасивішим продюсером Москви (ФОТО)

 
Днями в одному з московських ресторанів пройшов бал краси і моди під назвою MayFashion. Для тих, хто не знає: на цьому заході нагороджують призами найкрасивіших людей Москви.

До топ-сотні увійшло безліч артистів і діячів шоу-бізнесу, і найкрасивішим співаком, на думку публіки, став переможець "Євробачення-2008" Діма Білан. Правда, на вечірку він прийти не зміг, оскільки виїхав в гастрольний тур по Європі. Зате з"явилися інші: телеведучаКатерина Стриженова прийшла з чоловіком - режисером Олександром, письменниця Оксана Робскі, за недавньою традицією, прийшла одна, актриса Вікторія Толстоганова теж була без чоловіка. Федір Бондарчук був строгий, але елегантний в своєму костюмі. Дана Борисова, яка стала більш стрункою після пологів, гуляла під руку з цивільним чоловіком Максимом. Сварки у пари в минулому, що вони і демонстрували на вечірці.

Прийшла на вечірку і внучка Михайла Горбачова Ксенія. Нагадаємо, що нещодавно вона вийшла заміж і зараз перебуває на п"ятому місяці вагітності. Пару їй склала актриса Катя Волкова, дружина письменника Едуарда Лімонова.

Після того, як всі гості зібралися, почався показ весільних суконь. Моделями виступили зірки з числа присутніх. Яна Рудьковська, наприклад, вийшла на подіум в епатажному весільному костюмі від дизайнера Іллі Шияна. До нього додавався і "чоловік" - не менш епатажний Сергій Звєрєв, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська стала найкрасивішим продюсером Москви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі