четвер, 10 січня 2013 12:35

Яна Рудьковська хоче, щоб її сина хрестив Діма Білан

Яна Рудьковська хоче, щоб її сина хрестив Діма Білан
Продюсер народжувала в Санкт-Петербурзі Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий музичний продюсер Яна Рудковська та її чоловік, фігурист Євгеній Плющенко, дали коротке інтерв'ю, в якому розповіли про свого малюка сина Олександра. Щасливі батьки спростували інформацію, нібито Яна народжувала за кордоном, зізналися, що називають малюка досить кумедним прізвиськом і вже визначилися з хрещеним батьком.

Нагадаємо, дружина російського фігуриста Євгена Плющенка продюсер Яна Рудьковська народила сина 6 січня. Хлопчика назвали Олександром. Ім'я батьки придумали заздалегідь, ще не знаючи статі немовляти.

"Тримаю зараз на руках сина! Спасибі Господу і моїй Яночці", - написав Плющенко в своєму Twitter. "Здоровенькі! - розповіла в одному з інтерв'ю Яна Рудьковська. - Пологи пройшли дуже швидко!"

"Ми дуже щасливі! Перший час з малюком нам будуть допомагати наші мами: моя і Жені. Найголовніше - щоб дитина виросла мужньою. Дуже хочу, щоб наш малюк виріс джентльменом, щоб він був не маминим синочком. Щоб він був у спорті. Я б хотіла, щоб наш спільний син був схожий на тата. Бо Женя для мене - це ідеал чоловіка", - поділилася радістю Рудьковська.

Цікаво, що раніше повідомлялося, нібито продюсер народжувала в одній із закордонних клінік. Однак Євген Плющенко цю інформацію спростував. "Наш з Яночкою син народився в Пітері. Вага - 2 кілограми 800 грамів, зріст - 49 сантиметри, ми з Яною називаємо його Гномом Гномичем! А в паспорті у синочка буде ім'я Олександр. Я сам вибирав, як назвати дитину. Син схожий на мене : блондин з блакитними очима", - поділився фігурист.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Яна Рудьковська приймає подарунки до народження сина

Рудьковська розповіла: "Ми дуже щасливі! Дитина народилася здоровою, все пройшло дуже швидко: вдень мене привезли в пологовий будинок, а вже ближче до вечора з'явився наш малюк. Поки син маленький, поживемо в Пітері, де мені буде допомагати мама Жені. Місяця через три, не раніше, переїдемо у Москву, і там до виховання вже підключиться моя мама".

Щасливі батьки, за їхніми словами, ще поки точно не вирішили, хто саме буде хрещеними їхнього сина, проте Яна припускає, що хрещеним батьком стане популярний виконавець Діма Білан.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська хоче, щоб її сина хрестив Діма Білан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі