четвер, 18 листопада 2021 04:37

Американська співачка посеред концерту помочилася на фаната. Відео 18+

Американська співачка посеред концерту помочилася на фаната. Відео 18+
Шанувальник залишився задоволеним. Фото: скрін з youtube.com

Солістка кавер-гурту Brass Against і учасниця американського проєкту "Голос" Софія Уріста помочилася на обличчя свого фаната прямо на сцені під час концерту.

Інцидент стався на рок-фестивалі Welcome To Rockville у Флориді, пише The Independent. Уріста саме переспівувала хіт Wake Up гурту Rage Against the Machine.

"Вона покликалана сцену шанувальника, чоловік ліг на спину. Співачка стягнула із себе штани та почала мочитися йому на обличчя. Натовп дістав телефони, щоб зняти перформанс на відео", - йдеться у повідомленні.

Шанувальник залишився задоволеним. Після того, що сталося, він почав радісно стрибати й розмахувати руками.

Опублікований у соцмережах ролик відразу став вірусним. Коментатори в мережі помітили очевидний каламбур: "Уріста – урина".

Після виступу у Facebook з'явилося повідомлення гурту, де співачка вибачилася за свій вчинок. У закритому для коментування дописі вона написала, що "надто захопилася". У Brass Against пообіцяли, що такого більше не повториться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіли популярності в Instagram: двоє дівчат помочилися на лавку

Британська фешн-телеведуча 57-річна Трінні Вудал засвітила оголені груди в прямому ефірі. Жінка не помітила, що її білизна розстебнулася, і виклала відео в Instagram. Збережений запис на сторінці зірка видалила лише після того, як на пікантний конфуз вказали користувачі мережі. Але курйозні кадри вже встигли розлетітися.

Зараз ви читаєте новину «Американська співачка посеред концерту помочилася на фаната. Відео 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі