пʼятниця, 22 січня 2021 20:20

Американець випустив мотиваційний кліп на україномовну пісню

Американець випустив мотиваційний кліп на україномовну пісню
Автором слів і музики є Gremo. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Алекс Громаковський, відомий як Gremo, презентував кліп на пісню "Настав твій час". У композиції артист закликає слухачів згадати про свою мету, відповідальність за себе й оточуючих і продовжити діяти.

"У відповідь на нескінченний перелік подій 2020-го емоції накопичувалися аж гілля гнулось: крах українського авіалайнера над Іраном, всесвітня пандемія, протести #blacklivesmatter, громадянські заворушення в Білорусі, пожежі в Австралії. Врешті-решт відчай вирвався у рядки "Настав твій час, ти на пусте його не витрачай", - сказав виконавець.

Автором слів і музики є Gremo. Також він створив ідею та сценарій візуалізації треку. Україномовну версію адаптував фронтмен гурту Mad Heads Вадим Красноокий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український артист створив пісню разом з бітмейкером Великобританії

Режисером кліпу є Генрі Ліпатовий. Зйомки проходили на урбаністичних локаціях Чикаго, кукурудзяних полях штату Іллінойс та в парках відпочинку.

Американський актор, бодібілдер і співак Алекс Громаковский, відомий під сценічним ім'ям GREMO, зняв душевне відео на україномовну пісню "У Далекій Стороні". В основу кліпу та пісні лягла життєва філософія Алекса: не легко починати все спочатку, у "далекій стороні", однак людині під силу все, якщо її супроводжує любов. На написання цієї композиції зірку надихнула його кохана дружина - українка Лана.

Зараз ви читаєте новину «Американець випустив мотиваційний кліп на україномовну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі