четвер, 03 травня 2007 13:04

Американець помер від спраги під час тесту на виживання

У США учасник тесту на виживання в екстремальних умовах помер від спраги. 29-річний Дейв Бушоу загинув на другий день випробування, що проходило в пустелі штату Юта. Пройшовши без води при 40-градусній спеці приблизно 10 годин, чоловік впав замертво на відстані трохи більше ста метрів від своєї кінцевої мети - печери із запасом води.

Бушоу був одним із 12 учасників екстремального випробування з виживання, в поході пустелею добровольців супроводжували декілька інструкторів Школи виживання з міста Боулдер. Вартість курсу, метою якого було подолання його учасниками власних меж можливого, дорівнювала 3175 доларам.

Як вдалося дізнатися майже через рік після цього нещасного випадку, у гідів був із собою запас води, проте самі вони не запропонували її людині, що вмирала від обезводнення, а та нічого не знала про воду і тому не могла її попросити, з посиланням на Associated Press, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американець помер від спраги під час тесту на виживання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі