Ексклюзиви
неділя, 06 травня 2007 14:39

Американець оцінив зниклі брюки в 65,5 мільйони доларів

Господарі хімчистки в Східному Вашингтоні Су Чанг та її чоловік Джин, можливо, будуть змушені виплатити 65 млн. доларів за судовим позовом у зв"язку з тим, що вони нібито загубили пару брюк, що належать судді. За свідченням адвоката подружжя Чанг, позов заподіяв їм психологічні страждання і завдав збитку їхньому фізичному стану; подружжя навіть міркують про те, щоб повернутися назад до Південної Кореї.

Рой Пірсон - ініціатор цього позову, який, між іншим, посідає посаду судді, - постійний клієнт хімчистки Чангів. Якось він попросив Чангів підігнати йому брюки по фігурі. Брюки не були готові в строк, і крім того йому сказали, що вони загубилися. Втрата брюк і неможливість надіти їх в радісний день дебюту в суді доставили Пірсону, за його словами, "душевні страждання, незручності та відчуття дискомфорту".

За брюки, що коштували, за словами Пірсона 800 доларів, він вимагає у своєму позові виплати не менше як 65 млн. 462 тис. 500 доларів. У цю суму Пірсон включає, зокрема, 500 тис. дол. за "шкоду для психіки" і 542,5 тис. доларів на судові витрати, хоча свої інтереси він представляє в суді сам. Більш того, він зажадав ще 15 тис. дол. на витрати з оренди автомобіля на вихідні на найближчі 10 років, оскільки на Чангів тепер покладатися не можна, він вимушений щонеділі їздити на машині в іншу хімчистку і здавати одяг туди.

Спостерігачі відзначають, що ця справа відоражає ряд найгірших аспектів судової системи США і підкреслює необхідність невідкладних реформ, повідомляється на сайті ИноПресса.

Зараз ви читаєте новину «Американець оцінив зниклі брюки в 65,5 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути