пʼятниця, 14 травня 2021 10:47

Alyosha відзначає ювілей: найцікавіші факти про співачку
4

Співачка Alyosha святкує своє 35-річчя. Напередодні свята вона презентувала кліп на пісню Lebedi.
Фото: Instagram.com/alyoshasinger
Співачка Alyosha святкує своє 35-річчя. Напередодні свята вона презентувала кліп на пісню Lebedi.
Зіркове подружжя,  Тарас Тополя і Alyosha, виховують трьох дітей.
Найменшій доньці зіркових батьків лише 9 місяців.

Вчора співачка Alyosha презентувала кліп на пісню Lebedi, а сьогодні святкує своє 35-річчя.

З нагоди свята Gazeta.ua зібрала цікаві факти про артистку.

Справжнє ім'я співачки Олена Тополя, дівоче прізвище - Кучер. Старші брати придумали для неї неординарний псевдонім. Справа в тому, що вони займалися карате та кунг-фу, а вона їм допомагала тренуватися. В своїй компанії хлопці називали сестру Льошка, частіше просто Льо.

Батько майбутньої співачки захоплювався рибальством, і дівчина з дитинства допомагала йому продавати рибу. При чому встигала добре вчитися і вечорами бігати на репетиції шкільного хору.

20 березня 2010 року Alyosha перемогла в Національному відборі на конкурс Євробачення" з піснею "To be free". Виявилося, що пісня була подібною до "Knock Me Out" у виконанні Лінди Перрі, тож її звинуватили у плагіаті. Через це 25 березня вона презентувала нову композицію "Sweet People". З нею представляла Україну на пісенному конкурсі й посіла десяте місце.

Співачка має голос діапазоном чотири октави. Вона є авторкою не лише власних пісень, але й Наталі Могилевської, дуету Потапа та Насті Каменських.

Alyosha запевняє, що текст пісні "Поруч" придумала, після того, як їй приснився Кузьма Скрябін.

Кліп співачки на пісню "Калина" за рік зібрав близько 7 млн переглядів на YouTube. Впродовж чотирьох років кліп тримався у 50 найпопулярніших українських музичних відео.

Автор: Instagram.com/alyoshasinger
  Зіркове подружжя,  Тарас Тополя і Alyosha, виховують трьох дітей.
Зіркове подружжя, Тарас Тополя і Alyosha, виховують трьох дітей.

Alyosha - багатодітна мати. Разом з чоловіком, солістом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею, виховують синів - 8-річного Романа, Марка, 5 років, і доньку 9-місячну Марію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Океану немає дна": Святославові Вакарчуку - 46

Співачка Alyosha презентувала кліп на пісню Lebedi. Зйомки відеороботи пройшли в замку XV ст. Свірзькому на Львівщині. Режисером кліпу, що виконали в середньовічному стилі, став Ярослав Савчак. Трек увійде до п'ятої студійної платівки артистки.

Зараз ви читаєте новину «Alyosha відзначає ювілей: найцікавіші факти про співачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі