вівторок, 09 липня 2013 15:35

Альоша і Тарас Тополя зіграли скромне весілля
7

Фото: Фото: Viva.ua

Альоша і Тарас Тополя нарешті одружилися. Зробили це таємно і без зайвих свідків.

Три місяці тому у Альоші та Тараса Тополі з'явився первісток. І саме маленький підштовхнув зіркову пару подати документи до РАГСу. Тепер вони офіційно сім'я. А Альоша без вагань взяла прізвище чоловіка, повідомляє ТСН.

"Ми одружились. Офіційно. Тополя Олена Олександрівна. Син також Тополя", - розповіла співачка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Альоша і досі не оговталась від свого нового статусу. Зізнається, що заміж ніколи не хотіла.

"Завжди мамі казала, що я не вийду заміж. Я не хотіла заміж. Мені не подобалися іще з дитинства ці церемонії. Не хотілося цього вбрання, цього свята, багато людей. Це не для мене. Мені це не підходить", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альоша народжувала не у Києві

Але до РАГСу співачка таки вбралася у білу сукню нареченої. А от Тарас вирішив нічого не вигадувати і вдягнув концертний костюм. На весільну церемонію взяли і маленького синочка, якого Альоша три місяці тому народила.

"Чітко витримав все. Він не плакав, не капризував", - зауважила вона.

Гостей було до десяти. Запросили тільки найближчих родичів та знайомих. А від весільного бенкету зіркова пара взагалі відмовилась.

"Застілля не було. Ніхто не п'є. Просто чайок, сік і водичка", - наголосила Альоша.

У весільну подорож, принаймні у цьому році, молодята не планують. А із наступним кроком у сімейному житті — вінчанням - теж не поспішають. Тут у подружжя — жорсткі принципи.

"Я думаю, що у церкві можна вінчатися після того, як проживеш з людиною хоча б років 50. А тоді можна йти і перед Богом казати "так", а поки що ні", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Альоша і Тарас Тополя зіграли скромне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі