понеділок, 29 листопада 2010 15:24

Альона Вінницька порівняла себе з конем

Альона Вінницька порівняла себе з конем

Українська співачка, екс-учасниця гурту "ВіаГра" Альона Вінницька розповіла про те, що любить працювати в новорічну ніч, збирається змінювати імідж і взимку починає працювати наче кінь.

" Будуть музичні експерименти, в цьому прихильники зможуть переконатися, подивившись моє нове відео, яке вийде перед Новим роком", - розповіла Вінницька.

Співачка наголосила, що не буде змінюватися докорінно, вона як і раніше, писатиме глибоку жіночу лірику.

"Хочу більше додати у своєму образі жіночності, піти від шипів, шкіри, трохи це набридло. Я піду від сексуальної агресивності в бік чарівності, привабливості, ніжності", - зізналася співачка.

Вінницька продовжить дотримуватися чорно-білої гами в одязі і відростить волосся.

"Я настільки звикла до хвостів, піднятих зачісок, що мені справді заважає коротка зачіска, навіть починає дратувати. Зараз активно відрощую. Слава Богу, це не ноги відростити", - розповіла Альона.

Співачка сподівається, що зустріне Новий рік у робочому стані, а от Різдво зустріне тільки з сім'єю.

"Хочеться зустріти Новий рік на сцені, посилено попрацювати в грудні. До речі, в цьому році 10 років моєї професійної діяльності, і робота в грудні на кшталт наркотику. Можливо, це когось і стомлює, але в моєму випадку, як тільки я чую запах зими, починаю шалено працювати, працювати як кінь і бити копитом", - сказала Вінницька.

Нагадаємо, раніше співачка розповідала, що краще за все у неї виходить влаштовувати творчий безлад, особливу увагу вона надає комфорту і не любить лімузини.

Е-motion

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька порівняла себе з конем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі