пʼятниця, 09 грудня 2011 22:55

Аліна Шатернікова відшиває чоловіків поглядом

Аліна Шатернікова відшиває чоловіків поглядом

Трикратна чемпіонка Європи і двократна чемпіонка світу з боксу українка 36-річна Аліна Шатернікова розповіла, що намагається не вживати лайливих слів.

"Намагаюся поменше вживати лайливих слів, хоча іноді вони потрапляють в яблучко. Не стриматись можу на сплескові емоцій", - зізнається  Шатернікова.

Хоча вдатися до міцних висловів боксерці часом доводиться, щоб не пустити в хід кулаки. Каже – це кращий спосіб відшити нав'язливих чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Шатернікова: "По грудях текло молоко, а я боксувала"

"Я зазвичай підбираю такі вбивчі слова, що до бійки не доходить. Бо відчувається внутрішня сила. Наприклад, оскільки я досить симпатична дівчина, тож частенько траплялося, їду в метро. Буває, якийсь чолов'яга витріщиться на тебе й не відводить очей, оглядає. Тоді я до нього підходжу й запитую:"Ви чогось хотіли?". Люди зазвичай ніяковіють, тому що не очікували. Питаюся: "Ви чого на мене дивитесь? Вам щось від мене треба чи ви мене впізнали?".  Ті, хто впізнають, вибачаються. А часом я кажу людям, що я просто схожа, або що це моя рідна сестра. Бо якщо кажу правду, люди починають розпитувати, а це мене обтяжує. Якщо хочуть познайомитися, я різко обрізаю. А траплялося таке, що, бувало, йду, і відчуваю, що тривалий час хтось тупотить назирці. Тоді я різко обертаюся, зупиняюся, і тупо дивлюся в очі цій людині. Люди, і навіть маньяки, відразу губляться. А бувало, дзвонять по телефону кілька разів, нічого не кажуть і дихають в трубку. Оце той випадок, коли я починаю лаятись. Кажу: "Якщо ви маньяк, так і скажіть", і потім його відшиваю", - розповіла чемпіонка. 

Зараз ви читаєте новину «Аліна Шатернікова відшиває чоловіків поглядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі