субота, 05 липня 2008 09:42

Аліна Кабаєва вагітна (ФОТО)

Нещодавно депутатові російської Держдуми Аліні Кабаєвій надійшла пропозиція стати учасницею нового "Льодовикового періоду".

Від таких пропозицій зазвичай не відмовляються. Але Аліна зізналася, що не зможе встати на ковзани і виробляти на льоду піруети через... свою вагітність. Також гімнастка відмітила, що термін її "цікавого положення" вже досяг трьох місяців.

Цікаво тільки, хто батько майбутнього первістка зірки? В наречені Аліні кого тільки не приписували. У 2002 році гімнастка не раз виходила в світ з нинішнім чоловіком Алсу Яном Абрамовим. В оточенні Кабаєвої тоді говорили, що у молодих вся справа неминуче йде до весілля. Після Яна Аліна якийсь час зустрічалася з якимось чоловіком на ім"я Кирил, за її словами, він не має відношення до спорту. Правда, були і ті, хто мав, до того ж безпосереднє. У свій час Аліна захоплювалася хокеїстом Олегом Твердовським, і, треба зазначити, її почуття були взаємні. Правда, романтичні відносини двох зірок російського спорту продовжувалися недовго. Хокеїст зустрів запаморочливу красуню Наталію, на якій незабаром одружився, зруйнувавши романтичні мрії Аліни.

Одним з останніх і, мабуть, найсильнішим і найтривалішим захопленням гімнастки став заступник начальника ОВД "Пресненський" з кадрів та роботи з особовим складом, капітан міліції Шалва Муселіані. Чоловік навіть подарував Аліні "Мерседес"-купе ніжно-блакитного кольору. Саме з ним в квартирі поряд зі станцією метро "Білоруська" вона проводила дні і ночі, хвилюючись перед своїм виступом на Олімпіаді в Афінах, куди він сам її проводжав. Пізніше свою перемогу на Іграх Кабаєва присвятила саме Шалві.

Закохані на деякий час розлучалися, потім знову сходилися. Правда, в оточенні Кабаєвої Муселіані вже давно не помічають.

Та й сама Аліна з того часу, як стала депутатом Держдуми, сильно змінилася: стала менш відкритою і навіть менше посміхається, повідомляє Папарацци.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Кабаєва вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі