понеділок, 11 червня 2012 16:58

"Альбіна нами не командує" - Санта Дімопулос

"Альбіна нами не командує" - Санта Дімопулос
Коханий подарував співачці на день народження діамантові сережки Фото: liveinternet.ru

Учасниця "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва не керує іншими, менш досвідченими, учасницями колективу. Про це Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя" розповіла сама новенька учасниця групи Санта Дімопулос, повідомляє ТСН.

"Вона просто найдосвідченіша. Не те, що вона командує. Вона допомагає дійсно. У неї є якісь поради, причому завжди слушні, завжди по справі. Тому вона може щось підказати, але ненав'язливо", - підкреслила молода співачка.

Між тим, Санта так і не змогла прояснити ситуацію навколо можливого відходу Альбіни з колективу.

"Як Бог дасть. Але цього року вона точно нікуди не піде", - зазначила вона.

Нещодавно у Санти був ювілей, 25 років. Співачка зізналася, що вона з колегами святкувала вже після самого дня народження.

"Ми відсвяткували після мого дня народження вже, між двома концертами. Дивились "Євробачення", вболівали і дуже душевно посиділи в ресторані", - поділилася Дімопулос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос не може ужитися у "ВІА Грі"

Співачка наголосила, що вона з іншими учасницями групи Альбіною і Євою вболівали і за Гайтану (Україна), і за "Бурановских бабушек" (Росія): "Ми за всіх: і за Росію, і за Україну".

Крім того Санта зізналася, що її цивільний чоловік Володимир Самсоненко подарував їй на честь ювілею діамантові сережки.

Зараз ви читаєте новину «"Альбіна нами не командує" - Санта Дімопулос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі