пʼятниця, 30 травня 2008 07:31

Актор Пірс Броснан похизувався своїм оголеним тілом на пляжі (ФОТО)

Пірс Броснан зараз повністю зосереджений на своєму новому проекті - кіноверсії гучного мюзиклу MammaMia, де пару йому складе Меріл Стріп.

У перерві між зйомками "агент 007" вирвався відпочити з сімейством в своєму будинку на Гаваях. Вільну днинку актор вирішив провести на пляжі, де покупався в блакитній воді з дружиною Кілі і маленькими синами Перісом і Діланом.

Варто зазначити, що 55-річний Пірс Броснан до цих пір у відмінній формі.

Як відзначає TheDailyMail, роман Пірса і Кілі - один з найтриваліших в Голлівуді. Після смерті своєї улюбленої дружини Кассандри Броснанбув невтішний: в той час, як світ захоплювався новим Джеймсом Бондом, в особистому житті актора було повне затишшя. І ось одне інтерв"ю повністю перевертає життя Броснана: після бесіди журналістка Кілі Шей-Сміт отримала запрошення на вечерю, і з тих пір пара нерозлучна. Перевіряючи почуття на міцність цілих сім років, в 2001 році Пірс і Кілі, нарешті, одружуються.

Окрім 11-річного Ділана і 7-річного Періса, у "Бонда" ще троє дорослих дітей від першого шлюбу, два з яких актор усиновив, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Актор Пірс Броснан похизувався своїм оголеним тілом на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі