неділя, 16 грудня 2012 03:15

Актор Євгеній Циганов вшосте стане батьком

Актор Євгеній Циганов вшосте стане батьком
Циганов ФОТО: cosmo.ru

Популярний актор Євгеній Циганов ("Пітер FM", "Діти Арбату") в найближчому майбутньому очікує чергового поповнення в родині.

Його дружина, актриса Малого театру Ірина Леонова, готується стати матір'ю вже в шостий раз.

Про своє особисте життя Євген розповідає надзвичайно неохоче. На питання, чи не чекають вони шостої дитини, прямо не відповідає, але цю інформацію побічно підтвердив 74-літній батько актора, Едуард Циганов.

У родині Євгенія Циганова вже має п'ятеро дітей, майже всі вони йшли рік за роком. Старшій доньці Євгенія Циганова, Поліні, сім років. Нікиті - шість, Андрію - три, Софії - два, а наймолодшому, Саші - всього рік. Вся багатодітна родина живе в однокімнатній квартирі. За словами Едуарда Циганова, єдину кімнату перегородили на дві частини, розділивши її на дорослу і дитячу половини.

Євген і його дружина - дуже м'які батьки, балують дітей всім, чим можуть. Вони намагаються дати дітям все найкраще - і одяг, іграшки, і освіту. Замість того, що грошей на таку велику родину завжди не вистачає, Євген постійно пропадає на зйомках і береться за будь-яку роботу. Якщо раніше він знімався вибірково, уважно вдивлявся в сценарії і роздумував, чи підходить йому роль, то зараз практично ні від яких ролей не відмовляється: діти потребують значних фінансових вкладень.

Зараз ви читаєте новину «Актор Євгеній Циганов вшосте стане батьком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі