понеділок, 06 грудня 2010 16:50

Актор Богдан Бенюк продавав у школі фото з голими жінками

Актор Богдан Бенюк продавав у школі фото з голими жінками

Народний артист України Богдан Бенюк у школі продавав фотографії з голими жінками.

Про це у програмі "Позаочі" Юлії Литвиненко на телеканалі "Інтер" розповів старший брат актора Петро Бенюк, який живе у Львові та працює у театрі ім. Марії Заньковецької.

"Як чоловік, який захоплюється фотографією, знаходив такі цікаві моменти, коли попадав мені на очі журнал наприклад польський, де на обкладинках друкувалися голі жінки, красиві жіночі тіла", - пригадав чоловік.

Петро Бенюк розповів, що робив фотографії 9х12 контактним способом через збільшувач, бо іншої апаратури не мав.

"Посилав у конверті Богдану, а Богдан, маючи підприємливість в натурі своїй, в школі продавав по 20 копійок, і вже на хліб було", - зазначив він.

За словами брата актора, сім'я жила бідно. Батько помер в 42 роки, коли Богдану Бенюку був один рік.

"В юності я пам'ятаю мені навіть хотілось прислати свою маленьку стипендію, яку я діставав, для того, щоб сім'я мала можливість жити і виживати", - зізнався Петро Бенюк.

Він розповів, як його менші брати, Микола і Богдан, прислали йому в армію годинник.

"Я зі своїх братів був дуже подивований. Вони знали, що живучи в бідності, я тільки в армії дістав можливості мати годинника. Вони знайшли десь годинник і вислали мені в посилці. З тим салом, з тим смальцем. І подарували мені годинник. Це така була несподіванка", - пригадав Петро.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Актор Богдан Бенюк продавав у школі фото з голими жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі